cristinavrajmasu

Pentru succesul tau

Seminar #planetprogram – Afacere Amway

“Trăim într-o perioadă istorică fără precedent. Omenirea a atins un nivel de bunăstare cum n-a mai existat. Paradoxal, nu toată lumea înțelege multiplele opțiuni de a face bani in această frumoasă perioadă. Poate în prezent ai statutul de angajat, locuiești undeva, muncești altundeva, te trezești luni dimineața devreme, mergi la lucru, lucrezi toată ziua, te întorci acasă seara târziu, obosit și fără o perspectivă clară asupra propriei vieți. Faci asta luni, marți, miercuri, joi, vineri, câteodată chiar si sâmbăta…”

Seminar Network Marketing, 12 Februarie 2017, Bucuresti

Invitati speciali:

  • Daniela si Vasile STRUGARIU, Perle
  • Mariana si Marius BOTEZATU, Platine

flyer-nms-februarie-2017

“Filosofia unei persoane nu este exprimata cel mai bine in cuvinte, ci in alegerile pe care le face. Pe termen lung, ne definim singuri viata si pe noi insine.” – Eleanor Roosevelt

Seminarul NMS din 12 Februarie este locul in care te vei descoperi pe tine, o “altfel” de persoana, cu talente si abilitati pe care nici nu credeai ca le ai. Vei prinde aripi, vei primi incredere si confirmarea ca asocierea ta cu echipa Planet Program este una din cele mai bune decizii a vietii tale.

Doresti sa traiesti diferit, ai obiective de viata, vrei sa ai control asupra viitorului și recompense pe masura efortului depus?

Iti propunem un concept de echipa pentru a ne construi afacerea, cu alte cuvinte, nu lucrezi de unul singur, ai oportunitatea de a te alatura unei echipe, o echipa de experti, o echipa care are oameni de foarte mare succes, care vor lucra impreuna cu tine, te vor invata, te vor indruma si chiar te vor ajuta sa-ti construiesti propria afacere.

Cred ca esti de acord cu faptul ca acest lucru este unic in lumea afacerilor. Nu sunt multe afaceri in aceasta lume unde iti este permis sa te asociezi cu o echipa de experti pentru a castiga bani.

SINGURUL LUCRU CONSTANT IN VIATA TA ESTE SCHIMBAREA!

 “Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.” Ileana Olaru

In prezent, dna Ileana Olaru este Membru Fondator Certificat John Maxwell TEAM, membru in programul John Maxwell TEAM Mentorship, precum și unul din cei 15 membrii în President’s Advisory Council.

Cauta excelenta in viata ta si traieste-ti visele!
Succes!

P.S. Te rog sa confirmi prezenta pentru a-ti rezerva un loc in sala. Persoanele interesate, rog a ma contacta pentru confirmare pana vineri, 10 Februarie 2017.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 6, 2017 by .

Blogger Profi Club

Promovati-va prin Blogger Profi Club

toateBlogurile

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Pozitia mea in Campionatul National de Blogging

Simply Vegan Delight

Preparate culinare fără carne, lactate şi ouă.

Lucy Visinescu's Blog

Informatii si sfaturi despre dinti si nu numai

Șic și clasic - "Chic & Classic" luxury fine arts, entirely handcrafted, original design

Cand cumperi arta nu cumperi doar ceea ce vezi si pipai cumperi sufletul unui om, sufletul artistului pentru ca el/ artistul s-a uitat in sufletul lui si a scos de acolo ce a gasit

Secrete La Vedere

Intodeauna vedem lucrurile asupra carora ne indreptam atentia, asta nu inseamna ca lucrurile pe care nu le vedem nu exista si nu se manifesta in planul fizic.

Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

XS Blast

Pentru succesul tau

Antreprenor MLM

Dezvoltare personala si profesionala pentru antreprenori

NutriCosmetice

Health and Beauty Within and Without!

dineroytiempo

¡Como tener Dinero y Tiempo!

%d bloggers like this: